Terug

Wat moet ik weten over de veiligheid van mijn account?

Anonieme gebruikersnaam

Bij registratie kan je een zogenaamde “schuilnaam” opgeven als gebruikersnaam. Slechts de schuilnaam wordt openbaar getoond, wanneer je iets post op Mamaplaats.

Veilig wachtwoord

Bij registratie kies je een eigen wachtwoord uit, zodat je inlog beveiligd is. Bij een eerste registratie is verificatie met jouw email adres noodzakelijk, ter beveiliging van jouw account. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je middels bijbehorend e-mail adres een nieuw wachtwoord opvragen.

Inloggen en uitloggen

Op Mamaplaats heb je de mogelijkheid om in- en uit te loggen. Ben je uitgelogd, dan kun je niets posten en geen reacties plaatsen.

Account verwijderen

Je kunt je account verwijderen door een mail te sturen naar info@mamaplaats.nl.

Lees hier meer over het privacy- en gegevensbeleid.