{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsverlof, met 'lege' handen

Deel 6:Een periode van rouw, verdriet, emoties, warmte en liefde. Een nieuwe toekomst...

Afbeelding blog 'Zwangerschapsverlof, met 'lege' handen' Achtergrond blur afbeelding

Zwangerschapsverlof, maar geen kindje om voor te zorgen. Het is nu ook t belangrijkste dat Jules en ik voor elkaar zorgen. Dat we zorgen dat we rouwen, praten en liefhebben. Samen zijn we sterk, samen kunnen we de wereld aan! Onze liefde is bezegeld met een wondertje en daarom hebben we onze liefde deze periode ook nog bezegeld met een huwelijk! Vanaf 25/8/16 draag ik met trots dezelfde achternaam van mijn liefde en mijn dochtertje Vieve. 

Oktober een maand die ons leven zou veranderen. Een maand die ons nieuw leven zou brengen. Een maand die ons liefde zou geven. Maar oktober is voor ons nu een maand, die heel snel voorbij mag gaan. Het Is een trieste maand, een maand die zijn kleur verliest, net als de natuur. Blaadjes vallen van de bomen, blaadjes krijgen een andere kleur, het wordt kouder en t weer wordt triester. Net als oktober voor ons. Een trieste maand. Morgen zou de uitgerekende datum zijn. Vanaf morgen gaan we proberen ons leventje weer op te pakken, een beetje vooruit kijken, proberen een nieuwe toekomst uit te stippelen. Samen nieuwe herinneringen maken met onze lieve familie en al onze lieve vrienden. Samen staan we sterk.

Waarom nu alle blogs in een week online? Omdat deze week, een week vol emoties is. Een week vol ups en downs. Een week dat er nog meer bij Vieve stilgestaan wordt. 

Juist nu wilde ik dat ons verhaal online kwam, want als erover gelezen en gesproken wordt, blijft Vieve in 'leven'. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je