{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsupdate – Week 24

Na een eerdere (op zijn zachtst gezegd) minder toffe update over mijn zwangerschap heb ik vandaag toch weer een nieuwe update...

Afbeelding blog 'Zwangerschapsupdate – Week 24' Achtergrond blur afbeelding

Na een eerdere (op zijn zachtst gezegd) minder toffe update over mijn zwangerschap heb ik vandaag toch weer een wekelijkse update. Hoe gaat het nu verder met mij?

Hoeveel weken heb ik er al op zitten: 24

Grootte baby: 32 cm

Gewicht baby: 560 gram

Hoeveel kilo’s aangekomen: 3,5 kilo

Draag ik al zwangerschapskleding: jazeker, vooral mijn heerlijk zittende H&M leggings en sinds kort ook een aantal zwangerschaps-T-shirts. Mijn spijkerbroeken kunnen nu echt niet meer dicht!

Heb ik al striae: jazeker, een prachtig patroon…maar die zijn nog van tijdens mijn vorige zwangerschap. Tot op heden nog geen “verse” strepen ontdekt.

Hoe gaat het slapen: Op en af. Sommige nachten word ik gek van de jeuk en lig ik vooral wakker van het krabben. Soms slaap ik 6 uur aan één stuk door. Dat is nog wel te doen dus!

Beste moment van de week: Dat vriendlief de baby voelde! Ik heb echt een stuiterbal in mijn buik, wat zo ontzettend fijn is. Eindelijk heeft vriendlief haar ook echt goed kunnen voelen! Dat blijft echt zo bijzonder! En na een hele mooie dag vol avondturen zei ik tegen Lola “bedankt voor de mooie dag” , waarna ik een knuffel kreeg en ze in mijn oor fluisterde “hou van jou”. Toen moest ik even mijn traantjes binnenhouden hoor. Wat lief en ontroerend!

Slechtste moment van de week: Dat waren er helaas meerdere. Bij de dokter horen dat mijn grootste nachtmerrie weer werkelijkheid is geworden en die ontzettend verschrikkelijke jeuk iedere dag. Blergh!

Mis is iets? Ja! Ik heb zo’n zin in filet American! Maar het mag niet! Grrrrrr…

Gevoelens in mijn buik: Ik voel babylief regelmatig. Mevrouwtje is lekker beweeglijk en ik voel haar telkens op verschillende plekken als een Kung-Fu baby schopjes geven. Wat ontzettend fijn!

Slechte eetgewoontes(cravings): Die bak Oreo ijs was toch wel heeeeel erg lekker (en slecht!)

Kijk uit naar: de dag dat die stomme jeuk weg is!

Dit was week 24 alweer, binnenkort weer een nieuwe update! Lees hier al mijn vorige zwangerschapsupdates

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je