{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsshoot bij golden hour

Ondanks dat ik nog maar 25 weken zwanger ben, heb ik al een flinke buik. Een shoot kon dus al best gemaakt worden.

Afbeelding blog 'Zwangerschapsshoot bij golden hour' Achtergrond blur afbeelding

Een professionele fotoshoot zie ik eigenlijk niet zo zitten. Maar gelukkig maakt mijn man graag foto's. Hij stelde gisteravond voor om tijdens golden hour, net voor zonsondergang, naar buiten te gaan. Golden hour is mijn favoriete tijdstip van de dag. De naam zegt het al: alles, van mensen tot natuur, kleurt dan zo mooi goud. 

Ik zat die avond niet zo lekker in mijn vel en dit idee maakte me weer wat opgewekter. We zochten een paar locaties in de polder op waar de lichtval goed was. Op het eiland waar we wonen zijn er mooie plaatsen in overvloed. Het was jammer dat de korenvelden al niet meer in volle glorie stonden, maar er waren genoeg andere mogelijkheden. Hartje zomer, een warme avond, een prachtige lichtval en nog volop groene bomen. 

Ik wilde Kevin er ook graag bij hebben, al had hij zijn werkkleding nog aan, bedekt met modder en verf. Dankzij de zelfontspanner konden we ook een paar plaatjes van ons samen schieten. Bij toeval lag er in het gras een doorzichtige bal, die we leuk konden gebruiken voor de shoot. Zo leek het net of er eigenlijk al die tijd een bal onder mijn jurkje had gezeten en we iedereen voor de gek hielden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je