{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsjas uitzoeken

Deze keer ontkom ik er niet aan... Het wordt tijd om te shoppen. Help!!!

Afbeelding blog 'Zwangerschapsjas uitzoeken' Achtergrond blur afbeelding

Beste mama's,

Deze keer ontkom ik er niet aan.... Van mijn 'tussenjas' krijg ik nog net twee van de drie knopen dicht. Met moeite... Het wordt tijd om te shoppen! 

En laat ik daar nou altijd wat moeite mee hebben, zeker nu ik in verwachting ben. M'n lichaam is heel anders dan ik natuurlijk gewend ben en wat normaal gesproken goed staat lijkt nu nergens naar. De twee winterjassen die ik heb gepast waren geen succes. De modellen zien er op de advertentiefoto's altijd stralend uit. Wanneer ik dezelfde jas probeer, not so much... Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb waar ik het beste op kan letten bij het aanschaffen van een zwangerschapswinterjas.

Wie heeft er goede tips? En dan bedoel ik niet specifiek welk merk/winkel/webshop (al is dat uiteraard ook welkom!) maar meer tips voor pasvorm, maat, rekening houden met verdere groei, et cetera.

Aangezien ik 12 februari ben uitgerekend krijg ik precies de koudste maanden mee. Die wil ik graag warm en veilig doorkomen, maar me ook niet verstoppen in een vormloze tent.

Wie heeft er goede tips of leuke ervaringen om te delen? :D

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je