{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschap vereeuwigen

Op meerdere (originele) manieren kun je deze bijzondere periode vastleggen..

Afbeelding blog 'Zwangerschap vereeuwigen '

een fotoshoot, een gipsen buik, een 4D echo laten maken, een buik laten beschilderen.. Allemaal super leuke dingen om de zwangerschap te laten vastleggen! Tegenwoordig haal je heel veel inspiratie op via allerlei Apps, sites, beurzen en je omgeving. 

Ik heb tijdens mijn zwangerschap gekozen om een 4d echo te laten maken. Heel bijzonder om dit te laten doen! Je kindje als volledig mensje te zien, het neusje, kin, handjes en voetjes.. Alles hebben we kunnen bewonderen! De ervaring was super! (Bedrag, 80,- voor een half uur + 3 kleuren foto's en 3 zwart wit foto's.) 

Je kunt ook met hele leuke (goedkope) middelen zelf aan de slag om je zwangerschap te laten vereeuwigen. Een fotoshoot bijvoorbeeld kun je, als je wat rondvraagt heel goedkoop maar toch stijlvol laten slagen! Zo heb ik in mijn omgeving een ouder die ik lesgeef gevraagd om te "oefenen" qua fotograferen op mijn buik. Er zijn best wat hobbyisten die het leuk vinden om voor een (klein) bedrag of voor de ervaring foto's te maken! Van tevoren heb ik via pinterest (website en app) foto's opgezocht van zwangeren buiken. Ik ben in mijn omgeving en in mijn verzameling gaan neuzen en vond allerlei spulletjes. Een eendje, schoentjes een sjaaltje.. Daarnaast zocht ik kleding uit die op die foto's mooi overkwamen. Hier maakte ik screenshots van en nam deze mee naar de shoot. De foto's zijn voor mij enorm waardevol! En ben er erg blij mee! 

(Zie voorbeeld foto bij blog)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je