{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschap Craving.

​Craving is het onbeheersbaar verlangen naar een verslavend middel. Dit verlangen kan ook na het afkicken aanhouden.

Afbeelding blog 'Zwangerschap Craving.'

Dit was het eerste wat ik tegen kwam op het internet!!! Natuurlijk hoef ik niet af te kicken want als ik eenmaal bevallen ben vind ik al mijn Cravings weer ronduit smerig. Niks niet afkicken, nee gewoon "Pats, Boem, klaar!!

Deze zwangerschap heb ik net zoals bij mijn vorige twee zwangerschappen weer vreselijke Cravings. 

Zo eet ik het liefst een pannenkoek met poedersuiker en knoflooksaus. Voor mij nu een hemelse combinatie.

De magnesium tabletten die ik slik vanwege de kuitkrampen vind ik echt heerlijk. Waar ik ze voorheen in 1x doorslikte om er snel van af te zijn, kauw ik ze nu fijn alsof het een heerlijk snoepje is. Craving of toch een Pica?

De spaghetti met rode saus is niet aan te slepen.

De man des huizes baalt als een stekker want hij eet het zeker 2x per week en laat het nou niet zijn favoriete eten zijn.. Gna, Gna, Gna. Hij moet toch.. want don't mess with the preggers...

Ook heb ik de tik om overal mayo of slasaus bij te eten. Lekkerrrrrrrrr vooral die combinatie met die spaghettisaus. Als ik deze blog schrijf loopt het water me al uit de mond.

Vlees daar in tegen vind ik op dit moment wat minder en voor een man die als hobby BBQen heeft is dat niet echt leuk. Vraag ik of hij een goed stuk vlees wil bereiden, eet ik het vervolgens niet op. Arme hij.

Gelukkig is het Groene ei zoals je in mijn vorige blog heb kunnen lezen heel druk bezig dus dat probleem is voorlopig even van de baan.

Wat waren jullie zwangerschap Cravings?

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken