{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangere Kate Middleton straalt

De beeldschone Kate Middleton showt haar zwangere buik tijdens een benefietavond in het National Portrait Gallery in London. In juli is zij uitgerekend. >>

Afbeelding blog 'Zwangere Kate Middleton straalt'

De beeldschone Kate Middleton showt haar zwangere buik tijdens een benefietavond in het National Portrait Gallery in London.

kate middleton

Sinds het Koninklijke paleis heeft aangekondigd dat Kate zwanger is, zit de pers er bovenop. Ze proberen een glimp op te vangen van haar steeds groter wordende buik. Kate heeft haar zwangere buik lang verborgen weten te houden, maar tijdens de benefietavond was toch duidelijk te zien dat Kate in verwachting is.

 

Kate Middleton straalt

De vrouw van de Britse prins William droeg een lichtblauwe cocktailjurk met suède hakken eronder. Ze stond te stralen met haar babybuik. Inmiddels is ze 7 maanden zwanger. In juli verwachten Kate en William hun eerste kindje. Het stel gaf elkaar in 2011 het jawoord.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je