{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsverlof en dagje weg

Afbeelding blog 'Zwangerschapsverlof en dagje weg '

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof, waar ik erg van geniet. We verwachten binnenkort ons tweede kindje.

Binnenkort staan er veel vrije dagen voor de deur voor mijn man en hij heeft gisteren aan mij gevraagd of dat ik nog een paar dagen weg wilde gaan, dus op vakantie. Of een paar dagen naar een dierentuin of pretpark.

Veel mensen willen er graag met de kinderen er tussen uit. Ik heb gezien en gelezen dat er bij veel supermarkten acties zijn om goedkoop ergens naar toe te kunnen gaan. De AH heeft de actie van de Sanadome en met 10 euro korting naar de Efteling. Verder heeft de C1000 veel kortingen voor dagjes weg.

Wij gaan misschien met onze dochter nog naar de dierentuin, we kijken even hoe het weer is. Of we kiezen ervoor om nog een weekend weg te gaan. Dit hangt ook even van het weer af.

Ik vraag me af of veel ouders momenteel met de kinderen gebruik maken van de korting van de diverse supermarkten. Maken jullie er veel gebruik van? Of juist helemaal niet?

Wij maken er nu nog geen gebruik van, omdat onze dochter nog heel klein is, ze wordt van de zomer twee. Misschien als onze beide kinderen dadelijk wat ouder zijn dat we wel gebruik gaan maken van de korting.

Gaan jullie met de vrije dagen er ook nog even tussen uit met jullie als gezin?

Ik lees graag jullie reacties en fijne dagen toegewenst.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je