{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsvergiftiging/ begin van de bevalling

Afbeelding blog 'Zwangerschapsvergiftiging/  begin van de bevalling'

Het was 24 december 2018 we vierde kerst met mijn schoonfamilie. Weer een dag vol zorgen. 

De ene laatste afspraak bij de verloskundige voor het nieuwe jaar begint. De urine is goed maar weer een veel te hoge bloeddruk. Ze laat mij kiezen of ik naar het ziekenhuis wil voor een ctg i.v.m. de urine was het niet perse nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Ik kies er wel zelf voor om toch even voor de ctg controle te gaan. Die was goed dus na een half uurtje mochten we weer naar huis. De laatste controle was ook weer raad met een te hoge bloeddruk nu zeg ik zelf dat ik niet naar het ziekenhuis ga. Dit mocht ik zelf kiezen. 


Het is donderdag 4 januari rond 17 uur. als ik weer naar de verloskundig moet. Urine in geleverd en bloeddruk gemeten. Nu is het toch wel echt fout. Te veel eiwitten in de urine en weer te hoge bloeddruk. Ik moet naar het ziekenhuis en ze willen mij een nacht laten blijven voor een 24 uurs kweek van de urine. 


Hier was ik eigenlijk niet echt blij mee ik sliep al heel slecht en die bedden in het ziekenhuis zijn niet echt comfortabel. Maar ja alles over voor die kleine man in mijn buik. Ik kreeg een grote container voor mijn urine en een po om in te plassen. 

Omdat we al vrij laat in het ziekenhuis waren en er toen nog een ctg van een uur gemaakt moest worden hebben wij niet kunnen eten. Mijn man is toen maar naar de Mac gereden. Daarna is mijn man naar huis gegaan en ben ik gaan slapen. 

Het was een korte nacht ik moest veel naar de wc en kon niet echt meer slapen op dat moment. Ochtends was mijn man weer op tijd in het ziekenhuis samen wat tv gekeken en rond 10 uur werd er nog een ctg gemaakt om te controleren of alles goed ging met de baby. Rond het middag eten vroegen wij aan de verpleging of we samen beneden mochten gaan eten. Dat mocht maar moest wel binnen een uurtje weer terug zijn. 


We hebben lekker samen iets gegeten. Ik kreeg op dat moment veel buikpijn ik wist op dat moment niet waarvan. Dus ik ging even naar de wc. Toen ik terug was bij mijn man gaf ik aan dat ik graag weer naar boven wilde. ik werd niet zo lekker.

Graag vertel ik jullie meer in mijn volgende blog


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je