{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapsstriemen? Bepanthen helpt!

Gebruik Bephanthen zwangerschapsstriemen Balsem

Afbeelding blog 'Zwangerschapsstriemen? Bepanthen helpt!'
Hoera, je bent zwanger! Allemaal leuke en nieuwe dingen komen om de hoek kijken maar ook minder leuke dingen. Waaronder de onaangename zwangerschapsstriemen.

Genetisch bepaald?

Heeft je moeder vroeger zwangerschapsstriemen gehad, dan is de kans groter dat jij die ook krijgt.

Niet voorkomen, wel verminderen

Striemen helemaal voorkomen kan helaas niet, maar je kan ze wel helpen voorkomen en in elk geval verminderen door goed te smeren met de balsem van Bepanthen. Ga niet wachten totdat je ze ziet, maar begin zo vroeg mogelijk in de zwangerschap al met smeren. Hoe kan je merken dat de striemen eraan komen? Je krijgt een jeukend en branderig gevoel op je buik en daarna zullen de strepen snel ontstaan. In het begin zullen de strepen donkerpaars zijn en daarna zal de paarse kleur afnemen.

Bepanthen helpt jou

Natuurlijk wil je een balsem die optimaal resultaat geeft. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen en het huidherstel te ondersteunen. Bepanthen is een bekende en gewaardeerde naam in babyland. Je kunt deze balsem met een gerust gevoel gebruiken. De balsem is dermatologisch getest, hypo allergeen en bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarnaast heeft de balsem een aangename geur en voelt het zacht en licht op de huid. Laten we de buiken dus zo mooi en stevig mogelijk houden. Begin al met smeren aan het begin van de zwangerschap om deze onaangename strepen voor te zijn. Bepanthen Zwangerschapsstriem en Balsem beschermt, versterkt en ondersteunt het huidherstel.

Mail & win een pretecho

Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem helpt effectief striae te voorkomen en te verminderen vanaf het begin van de zwangerschap. Bekijk de video over striae hieronder. Wil je kans maken op een pretecho t.w.v. 100 euro of op 1 van de 5 Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsems? Stuur dan een mail en vertel wat jij doet tegen striae naar info@mamaplaats.nl.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je