{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschaps beha… WAAROM?

Je hebt van die producten dat je denkt,  dit is dus super overbodig en alleen maar geldklopperij!. Een zwangerschaps beha is dit NIET! Tijdens je zwangerschap zijn je borsten aan enorme verandering onderhevig. Ze worden zwaarder, anders van vorm, kunnen tekenen, etc. Deze tijdelijke veranderingen kunnen je minder in de weg zitten, wanneer je gebruik maakt van een zwangerschapsbeha.

Maar waarom zou je nu eigenlijk een zwangerschaps beha moeten dragen? Hier wat antwoorden op deze vraag:

  • Hij groeit mee! Gemiddeld komen je borsten 300 tot 500 gram zwaarder. Doordat je zwangerschapsbeha mee groeit, zal je geen last krijgen van zo’n knellende beha.
  • Een zwangerschapsbeha is erop gemaakt, je borsten echt meer ondersteuning te geven. Hierdoor zit het fijner en houd je je borsten langer mooi.
  • Veranderingen van je borsten zoals striemen, helpt een zwangerschapsbeha te beperken.
  • Een zwangerschapsbeha is gemaakt om comfort te geven. De gebruikte materialen zijn hierop afgestemd en dat is nu eenmaal fijner dan een gewone beha.
  • De schouderbandjes zijn ook veelal wat breder, wat ook het draagcomfort verbeterd.
Ennnn... dat een zwangerschapsbeha ook mooi kan zijn, dat zie je hier: Lingerievoortwee.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je