{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschap van Justin

Mijn verhaal over de zwangerschap.

Afbeelding blog 'Zwangerschap van Justin'

Hoi!

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om te gaan bloggen voor Mamaplaats en dat leek me erg leuk! Ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Esmay, 26 jaar en mama van Justin die net 1 jaar is. Ons gezin bestaat uit mijn vriend natuurlijk haha, Justin van 1 en we hebben een leuke hond ( beagle ).

Het leek me wel leuk om te beginnen met hoe mijn zwangerschap is verlopen.

In november 2017 had ik een positieve test, heb eerst wel 100 testen gedaan voordat ik het geloofde omdat ik elke keer maar negatieve testen had.

Rond de 9e week van mijn zwangerschap liep ik buiten met de hond en kreeg ik in een keer ontzettende krampen in mijn buik, ik dacht gelijk dit is mis. Ben naar huis gegaan en ik verloor aardig wat bloed. Mijn vriend was aan het werk en kon niet zomaar weg dus heb gelijk mijn moeder gebeld en we mochten naar de verloskundige. Gelijk een echo gemaakt en er was een kloppend hartje te zien! Was zo blij.

De dagen erop bleven de krampen komen echt hele heftige krampen met heel veel bloed, dit heeft wel meer als een maand aangehouden dus echt genieten kon ik niet, continue naar de verloskundige gegaan en echo’s laten maken, op de laatste echo was een tweede vrachtzak te zien , waarschijnlijk heeft daar een vruchtje gezeten en is afgestoten ook wel “vanishing twin” genoemt.

Op een gegeven moment is het bloeden gelukkig gestopt en ik kon genieten van de zwangerschap ☺️.

Toen kwam de 20 weken echo, zelf ben ik geboren met een klompvoet maar wij wisten niet dat het een erfelijke factor kon zijn, dus mijn vriend en ik zaten al tegen elkaar oh als de baby een klompvoet heeft maakt niet uit, als dat alles is. Maar toen kwam het, de baby zijn voet stond inderdaad scheef en het was nog de vraag of het een klompvoet was of een dwangstand. Ik was best in shock en verdrietig want dit hadden we niet verwacht.

De weken erop moest ik naar de gynaecoloog om het vast te laten stellen, onze zoon had inderdaad een klompvoet. Ik weet dat je geen perfect beeld mag hebben van je kindje maar zulke dingen gun je je kindje niet, je hoopt natuurlijk dat die voor de volle 100 % gezond is en niks mankeert. Gelukkig heb ik zelf ervaring met de behandeling en dat hield ons positief?.

Mijn bevalling verhaal volgt!

Liefs

Esmay

Je kan me ook volgen op instagram.

https://www.instagram.com/esmayy.r

Afbeelding blog 'Zwangerschap van Justin'

Hier was ik zwanger van justin.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je