{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschap en Scoliose.

Ik en m'n vriend willen zwanger worden ik heb scoliose. Hebben 1 van jullie dan ook misschien?

Afbeelding blog 'Zwangerschap en Scoliose. '

Hallo, zoals ik al eerder in een Blog vertelde, probeer ik en m'n vriend zwanger te worden. Het is nog niet gelukt, maar we gaan veder moet goede hoop! Nu ben ik eigenlijk benieuwd of dat er vrouwen/meiden hier zijn die ook misschien Scoliose hebben? Scoliose is een verkromming van je ruggenwervels. Je kunt eraan geopereerd worden in een jong vroeg stadium. Ik ben er zelf 2 keer aan geopereerd( lang verhaal) Heb nu 2 metalen pinnen in m'n rug zitten. Hoe gaan jullie er mee om? Of als je misschien al zwanger bent en je hebt Scoliose ben je misschien bang dat je kindje het ook zult krijgen? Heb je meer pijn in je rug? Er is ooit een paar jaar geleden in het ziekenhuis een echo gemaakt waarbij alles beken werd of dat ik alles had om een kindje te krijgen. Toen werd er gezegd dat ze eerst iets niet konden vinden, ik weet eventjes 1,2,3 niet meer wat. maar je moest daarvan 2 hebben. Ze kon er eventjes maar 1tje vinden, maar na eventjes goed gezocht te hebben 2. Dus zoals ze in het ziekenhuis hebben gezegd moet het kunnen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reactie!

alvast bedankt. Liefs.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je