{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwangerschap en bevallen

Afbeelding blog 'zwangerschap en bevallen' Achtergrond blur afbeelding

Ik moest vandaag even terugdenken aan mijn zwangerschap en mijn bevalling. Nu zit dat er voor mij niet meer in want wij hebben 2 kindjes en willen het hier ook bij houden, maar zou ik nog een keer een zwangerschap willen???

Meestal hoor je moeders zuchten over de bevalling. Dat het zoveel pijn deed en allemaal horrorverhalen. Dat ze die bevalling het liefst over zouden slaan, maar die zwangerschap is geweldig!!

Nou, ik ben zo iemand die het heel hard andersom roept. Laat die bevalling maar komen. Daar doe ik er, als het moet nog wel 10 van. Die zwangerschap? Laat die maar zitten. Die zou ik het liefst over willen slaan.

Natuurlijk vind ik het geweldig om die schopjes en bewegingen te voelen en natuurlijk schept dat een band. Ik zou ook echt niet willen zeggen dat een zwangerschap alleen maar vervelend is. Helemaal niet! Maar als je zoals ik de hele zwangerschap gigantisch moe bent, veel last hebt van je bekken en van harde buiken, dan gaat de lol er wel een beetje af.

De laatste paar maanden kon ik nog niet eens meer met mijn zoontje spelen. Ja, alleen op de bank, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Je verwijt jezelf bijna dat je aan een tweede begonnen bent want nu heeft je oudste er last van. Natuurlijk is het niet zo zwart wit, maar het schiet toch even door je hoofd.

Nee, doe mij die bevalling maar. De 1e duurde in totaal 3,5 uur en bij de 2e ging ik van 5 cm ontsluiting in 35 minuten naar een lief klein schattig babytje. Zo’n bevalling gun ik iedereen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je