{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger?!#pleaselordletitbe!

Hoe weet je het nou....ik denk dat ik het weet? Oh ik maak mezelf helemaal gek!

Afbeelding blog 'Zwanger?!#pleaselordletitbe!' Achtergrond blur afbeelding

Oke, ik moet dit even kwijt, en graag anoniem, ik ben bang dat jullie me toch herkennen door mijn schrijfstijl maar hierdoor krijgen mijn loved-ones die mijn account volgen hier op mamaplaats in iedergeval geen alert;) 

Dus....ik wilde net even gaan ontspannen even lekker in bad want ik voel me al heel de dag niet lekker, rillingen, beetje misselijk...zo'n aankomend griep gevoel, maar dan anders....

precies zoals toen ik zwanger was van #1, ik stond er helemaal niet bij stil, maar toen ik me dus ging verkleden om in bad te gaan....zag ik mijn buik, bol, rond, beetje hard. HUH? Ik ben net doordat ik ziek was geweest tijdens de feestdagen en wellicht combinatie borstvoeding behoorlijk wat kilo's kwijt en had een plattere buik dan ever, ik moet bekennen ik kijk niet elke dag in de spiegel, (ja naar mn hoofd) dus wellicht zat dit buikje er al een paar dagen?

NU valt hij me op, en ik zie gelijk de vorm van een zwangere buik, zou ik zwanger zijn? Ook als ik voel, lijk ik mn baarmoeder te voelen en een gespannen buik, Oh ik zou het zo graag willen, nog een lieve baby erbij! Ik durf het haast niet te typen of te zeggen, maar vertelde het gelijk tegen vriendlief!

KIJK, SCHAT.....wat denk je? Ik denk dat ik zwanger ben, ik weet het bijna zeker..hij zoals alle mannen denk ik reageren; heb je geen test meer in huis?

geen test in huis,dus kan het niet checken#losingmymind.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je