{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangere buik foto's

Graag wilde ik foto's van mijn dikke zwangere buik hebben als herinnering aan deze speciale periode. Mijn schoonvader heeft een fotografie cursus gedaan en had al verschillende keren aangeboden om foto's te maken. Mmmmm... dat zag ik niet zo zitten. Ik wilde liever niet daar met mijn blote dikke buik zitten. Zelf dus maar wat foto's gemaakt, maar dat was ook niet alles.

Afbeelding blog 'Zwangere buik foto's'
Graag wilde ik foto's van mijn dikke zwangere buik hebben als herinnering aan deze speciale periode. Mijn schoonvader heeft een fotografie cursus gedaan en had al verschillende keren aangeboden om foto's te maken. Mmmmm... dat zag ik niet zo zitten. Ik wilde liever niet daar met mijn blote dikke buik zitten. Zelf dus maar wat foto's gemaakt, maar dat was ook niet alles. Vervolgens foto's bij de fotostudio in de V&D laten maken. Nou, super duur en ook niet geweldig. We hebben uiteindelijk toch maar een foto op canvas besteld en die hangt nu mooi in ons trappenhuis. inmiddels hebben we echter over de 400 foto's van onze kleine meid gemaakt en wil ik hier natuurlijk ook foto's van op hebben hangen. Eigen foto's zijn wel mooi, maar het kan altijd beter. Nu naar een echte fotograaf gegaan en die heeft foto's gemaakt..... ZO MOOI! Liefst wilde ik ze allemaal hebben! Maaja, dat wordt ook wel aan de dure kant. We hebben nu nog voor een kapitaal aan foto's besteld, maar daar heb ik geen spijt van. We zitten nu met smacht te wachten tot ze allemaal afgedrukt zijn. Ik ben zo benieuwd hoe ze er aan de muren uitzien! Ben alleen bang dat ik over een jaartje weer nieuwe foto's wil en dan weer nieuwe. Ze verandert ook zo snel. En ze ziet er overal even knap uit, maar dat zal iedere moeder wel van haar kindje zeggen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je