Snap
  • Zwanger

Zwangerbox en Babybox aanvragen

Ben je zwanger of ben je net bevallen en wil je graag de Zwanger- en/of Babybox aanvragen? Dat kan! Aanvragen van de Zwanger- en/of Babybox doe je hier.

Zwangerbox en Babybox aanvragen

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt bij je aanvraag allebei de boxen. Vraag je de Ouders van Nu Zwangerbox aan na de 8e maand van je zwangerschap? Dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Deze Babybox ontvang je na geboorte van je baby.

In beide boxen vind je heel veel leuke producten en informatie voor tijdens je zwangerschap en wanneer je baby er is. Je haalt de boxen eenvoudig op bij een Etos bij jou in de buurt. Er zitten geen kosten aan verbonden. Heb je een zwangere vriendin, zus of collega? Vergeet dan niet om deze te attenderen op deze leuke zwangerbox en babybox.

Hoe werkt het aanvragen van de zwangerbox of babybox? Heel makkelijk! Aanvragen van de Zwanger- en/of Babybox doe je hier. Je ontvangt dan een ophaalkaart voor de Ouders van Nu Zwangerbox en/of Babybox. Met deze kaart kun je zelf de boxen ophalen bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.