{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerbox en Babybox aanvragen

Afbeelding blog 'Zwangerbox en Babybox aanvragen'

Ben je zwanger of ben je net bevallen en wil je graag de Zwanger- en/of Babybox aanvragen? Dat kan! Aanvragen van de Zwanger- en/of Babybox doe je hier.

Zwangerbox en Babybox aanvragen

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt bij je aanvraag allebei de boxen. Vraag je de Ouders van Nu Zwangerbox aan na de 8e maand van je zwangerschap? Dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Deze Babybox ontvang je na geboorte van je baby.

In beide boxen vind je heel veel leuke producten en informatie voor tijdens je zwangerschap en wanneer je baby er is. Je haalt de boxen eenvoudig op bij een Etos bij jou in de buurt. Er zitten geen kosten aan verbonden. Heb je een zwangere vriendin, zus of collega? Vergeet dan niet om deze te attenderen op deze leuke zwangerbox en babybox.

Hoe werkt het aanvragen van de zwangerbox of babybox? Heel makkelijk! Aanvragen van de Zwanger- en/of Babybox doe je hier. Je ontvangt dan een ophaalkaart voor de Ouders van Nu Zwangerbox en/of Babybox. Met deze kaart kun je zelf de boxen ophalen bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je