{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwanger zijn zonder partner

Alleen zwanger zijn.. Ik kwam na 2 weken nadat ik het met mijn ex uit had erachter dat ik zwanger was..

Afbeelding blog 'zwanger zijn zonder partner'

We wouden samen een kindje. Wie had gedacht dat ik binnen 8 weken al zwanger zou zijn?

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was woonde ik niet meer samen met mijn ex. 

We waren uit elkaar. Ik dacht altijd dat en kind een vader en moeder nodig had. Nu achteraf weet ik dat dat niet zo is. Het is een ideaal beeld wat je mee krijgt van kleins af aan. Kijk maar naar de televisie Hoe 'perfect' de gezinnetjes samen zijn. 

Ik heb besloten het kindje te houden we hadden er bewust voor gekozen en ik vond niet dat dit kleine wondertje wat in mijn buik groeide daar de dupe van mocht zijn dat zijn papa en mama niet meer samen waren. 

Geen een moment heb ik spijt gehad van deze keuze. Het was natuurlijk wel apart alles alleen te doen. Maar met mijn ex had ik zoveel ruzie. Ik had graag nog willen proberen samen ons kindje te gaan opvoeden. Nu achteraf ben ik blij dat niet te hebben gedaan. We hadden het niet samen gered. 

Ik ben voor 3 maanden terug bevallen van een prachtige zoon. Een bevalling voor in de boeken. Ik zou het zo weer over doen! Wat een bijzonder verliefd gevoel heb je als je pasgeboren baby op je borst word gelegt overspoeld met liefde. 

Het gaat goed met ons. We redden ons prima zo samen en ik kan alle aandacht geven aan mijn zoontje. Ik ben ook supertrots op hem. Ik wist niet dat mama zijn zo ontzettend goed gevoel je kon geven. 

Ik heb geen spijt van de relatie wat ik had met mijn ex. Ondanks alles wat een is gebeurd. Maar ik weet nou dat het geen stabiliteit was geweest voor mijn zoontje als we nou nog samen waren geweest.  

Ik ben elke dag gezegend dat ik de moeder mag zijn van dat kleine jongetje die de hele wereld toe lacht... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je