{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger zijn na verlies van een kindje

Afbeelding blog 'Zwanger zijn na verlies van een kindje'

Dat zwanger zijn na het verlies van een kindje moeilijk zou zijn had ik wel gedacht, maar ondanks dat ik weet dat het nu goed gaat met ons regenboog meisje blijf ik het moeilijk vinden. 

Met bijna 28 weken zwangerschap heb ik nog maar 1 setje kleding voor haar gekocht. Ik vind het zo ontzettend lastig. Ik kijk vaak op internet en zie dan zulke leuke kleertjes, ik gooi ze in mijn winkelwagen en dan... Dan sluit ik de site. Of kijken in de winkel bij de baby kleertjes. Zie van alles, maar kopen kan ik niet. Ik zou dat graag willen. Dat ze nieuwe kleertjes nodig is dat is wel zeker. Ze heeft een grote broer die in de zomer geboren is. Dus wij hebben veel blauwe zomer kleertjes. Maar wat mij tegenhoud ik heb werkelijk geen idee. Het liefst zou ik het uit handen geven dat die persoon (en natuurlijk heb ik dan iemand in gedachten) een mooie garderobe bij elkaar zoekt voor ons meisje. 


Zijn er meer die dit hebben gehad? 


Insta: Carola_Douma

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je