{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger zijn na een miskraam!!

Afbeelding blog 'Zwanger zijn na een miskraam!!'

Na de miskraam had ik de wens om weer snel zwanger te worden, voor mijn gevoel wilde ik niet langer wachten. We hebben netjes een maand gewacht zoals de gynaecoloog had gezegd. 

Dat het direct raak zou zijn hadden we niet verwacht. Ondanks dat ik het zo graag wilde kwam toch weer de angst om de hoek kijken. Alleen was mijn angst nu gericht op het verliezen van het kindje. Zou het dit keer wel goed gaan?? Wat een onzekere periode. Ik was zo onzeker dat we iedereen pas vanaf 12 weken hebben verteld dat ik zwanger was, behalve mijn ouders. Zij wisten het wel. 

Na 12 weken bleef de onzekerheid toch aanwezig tot aan de 20 weken echo. Toen die goed was, kreeg ik meer rust. En wat een verrassing, we kregen weer te horen dat ons kindje kleiner was dan gemiddeld en met zijn/haar groei achter liep. Aangezien we dit al een keer hadden meegemaakt, was ik hier heel nuchter in. Dit hoorde gewoon bij mij, ik krijg kleinere kindjes. Mijn buik daarentegen was niet zo klein. Bij mijn eerste dochter was er niets aan de hand, maar tijdens de 3e zwangerschap groeide mijn buik zo hard dat ik mijn huid voelde scheuren.  

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je