{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger worden via KID

Afbeelding blog 'Zwanger worden via KID' Achtergrond blur afbeelding
Ik weet eigenlijk al jaren dat ik een kindje wil en dat vond ik een mooi toekomstbeeld al zeg ik het zelf ;). Maar hoe ga je dat doen als je al jaren geen relatie hebt en die wens alleen maar sterker wordt? Na lang nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het allemaal alleen wil gaan doen. Een dappere keuze zeggen veel mensen, maar het grootste probleem is: hoe vertel je dat aan je ouders? Ik was het wel van plan te vertellen, maar alleen als ik daadwerkelijk zwanger ben. Ik wil ze namelijk ook niet blij maken met een dode mus. In januari heb ik een oproepje geplaatst op BAM-MAM.nl en ook al had ik het niet verwacht, er kwamen heel snel reacties op mijn oproep. Hier is een donor uit komen rollen die ik vertrouwde en volgens mij is dat wederzijds, want deze maand heb ik mijn 3e ontmoeting met de donor. En ik hoop ook snel te kunnen starten met de behandelingen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je