Snap
  • Zwanger

Zwanger worden van een meisje

Grote droom van een prachtige dochter. Ik zou graag met mensen in contact willen komen met dezelfde wens of hier ervaring mee hebben.

Hallo lieve moeders,

Ik ben een moeder van twee prachtige zonen. Wij willen heel graag een derde kindje er bij.
Nou is het echt mijn droom om er een kleine meid bij te krijgen.

Ik geloof zeker dat de kans op een meisje vergroot kan worden als je hier een dieet voor volgt en let op de tijdsperiode van bevruchting van de eicel. Nu heb ik contact gehad met een Gender consult. Hieruit blijkt nogmaals dat de kans op een meisje vergroot wordt als je een bepaald dieet volgt en let op de tijd waarop de eicel bevrucht moet worden. Nu is hier alleen het probleem dat dit helaas voor ons niet financieel haalbaar is. Hoe graag ik dit ook zou willen het is voor ons niet te betalen al helemaal niet als we er een derde kindje bij willen.

Hierom doe ik een oproep aan vrouwen die hier ervaring mee hebben. Zouden jullie mij willen helpen om de kans op een dochtertje, te verhogen door mij jullie ervaringen en tips te delen. Ook diegene die bij een gender consult zijn geweest zouden jullie deze ervaring en informatie met mij willen delen.

Het is voor veel een taboe om er over te praten merk ik, maar dit is wel mijn droom en wil ook vragen om alleen te reageren als je kan helpen en niet om een eigen mening te geven.

Veel liefs een trotse moeder van twee prachtige zonen.

5 jaar geleden

Dit is een oud bericht maar mocht je interesse hebben in het geslacht beïnvloeden zonder erop failliet te gaan: www.genderbalance.nl ?

6 jaar geleden

Hallo, ik zie dat dit al 4 jaar geleden is gepost maar ik wil toch reageren. Ik begrijp je heel goed! Ik ben zelf moeder van 2 jongens en een kleine meid zou het voor mij compleet maken...ook ik heb al de nodige informatie opgevraagd over het dieet en de kosten. Ik zou graag met je in contact willen komen om te horen of het gelukt is. Voor iedereen die er ook ervaring mee heeft graag hoor ik je verhaal! Daniëlle

7 jaar geleden

Ik was benieuwd of je voor de derde bent gegaan en of je nog een dieet oid hebt gevolgt!?

9 jaar geleden

Ik heb er zelf geen ervaring mee maar lees wel even mee. Ook ik ben gezegd met 2 mooie jongens, maar zou eigenlijk graag nog een meisje willen hebben. Mijn beide zoontjes zijn (extreem) prematuur, maar gelukkig gezond. Mochten wij nog voor een derde kindje gaan (wat ik wel hoop) en het zou weer een zoontje worden ben ik nog steeds dolgelukkig. Dan moest het gewoon zo zijn denk ik maar. Toch doet dit niets af aan je wens om een meisje te krijgen en ik snap je dus volledig! Heel veel succes en ik ben benieuwd of het je lukt en/of je hier nog goede tips krijgt!