{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger worden van een meisje

Grote droom van een prachtige dochter. Ik zou graag met mensen in contact willen komen met dezelfde wens of hier ervaring mee hebben.

Afbeelding blog 'Zwanger worden van een meisje'

Hallo lieve moeders,

Ik ben een moeder van twee prachtige zonen. Wij willen heel graag een derde kindje er bij.
Nou is het echt mijn droom om er een kleine meid bij te krijgen.

Ik geloof zeker dat de kans op een meisje vergroot kan worden als je hier een dieet voor volgt en let op de tijdsperiode van bevruchting van de eicel. Nu heb ik contact gehad met een Gender consult. Hieruit blijkt nogmaals dat de kans op een meisje vergroot wordt als je een bepaald dieet volgt en let op de tijd waarop de eicel bevrucht moet worden. Nu is hier alleen het probleem dat dit helaas voor ons niet financieel haalbaar is. Hoe graag ik dit ook zou willen het is voor ons niet te betalen al helemaal niet als we er een derde kindje bij willen.

Hierom doe ik een oproep aan vrouwen die hier ervaring mee hebben. Zouden jullie mij willen helpen om de kans op een dochtertje, te verhogen door mij jullie ervaringen en tips te delen. Ook diegene die bij een gender consult zijn geweest zouden jullie deze ervaring en informatie met mij willen delen.

Het is voor veel een taboe om er over te praten merk ik, maar dit is wel mijn droom en wil ook vragen om alleen te reageren als je kan helpen en niet om een eigen mening te geven.

Veel liefs een trotse moeder van twee prachtige zonen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je