{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger worden met Clomid!

Wat een opgave was dat al!

Afbeelding blog 'Zwanger worden met Clomid!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn eerste Blog.. Wat is dat spannend, maar wat zal het ook fijn zijn om alles uit te typen! 

Daar gaan we! 

Ja hoor, we waren zover we wilden graag zwanger worden! Ik wou zelf graag altijd al jong mama worden (23jaar), stoppen met de pil, was al zo fijn want wat een bijwerkingen heeft dat mini pilletje.. 

Maar toen de maanden gingen voorbij, alles was rommelig maar hey geef het lichaam is de tijd werd er overal geroepen, logisch ook want ja na jaren lang de pil gebruiken heeft je lichaam tijd nodig.. 

Maar het duurde steeds langer en langer, toen werd alles nog is onregelmatig en konden we nergens meer van uit gaan.. 

Na een jaar toch naar langs de huisarts, die verwees ons door naar de gynaecoloog! Eindelijk werd ik ‘nagekeken’ of alles wel ze werkt deed! 

Gelukkig zat alles goed in elkaar behalve mijn eisprong, en laat je die nou net nodig hebben om zwanger te worden.. 

Daar kwam de gynaecoloog met haar voorstel, Clomid.. nooit van gehoord maar ik kreeg er genoeg informatie over en konden al vrij snel ermee starten, dat was fijn want het duurde mij al erg lang.. 

Ja hoor, we hadden de kuur gekregen! Lezen Lezen en nog is Lezen, alles was ons duidelijk en er konden wat bijwerkingen aan vast zitten, nou dat vond ik wel te doen.. 

Ik begon aan de kuur, en mijn god wat werd ik daar ziek van en dan moest de zwangerschap nog beginnen als die al zou lukken.. maar ik had het zo zwaar met die kuur, wat een drama situatie al.. en de bijwerkingen die ik gelezen had dacht ik nou dat lukt me wel, tot ze bij mij allemaal tegelijk kwamen! 

Maarja, inmiddels heb je het er allemaal voor over, toen moesten we wachten tot we eindelijk mochten gaan testen.. 

het was 05:00 in de ochtend want m’n man moest vlak daarna gaan werken aan zijn buitenland rit (vrachtwagenchauffeur) dus ik wou dat hij daar nog bij was! 

Een heel licht streepje, is dat goed? Kan dat? Klopt het? Daar kwamen alle vragen.. wachten tot 08:00 dat je de huisarts kan bellen met die vragen.. antwoord ; doe morgen nog maar een test dan is er meer zekerheid! 

Maar ik kon niet wachten dus later die middag nog een test toen was die voor mijn idee al duidelijker dan de andere.. 

En ja hoor! Volgende morgen weer getest, het is echt zo! Ik ben gewoon zwanger, met 1 clomid kuur! Zo blij!   

——— 

Mijn volgende blog word zwangerschap! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je