{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger worden enzo!

We dachten dat ik zwanger was en deden een test. Allebei waren we verbaasd toen we het jammer vonden dat de test negatief was.

Afbeelding blog 'Zwanger worden enzo!'

1 maart moest ik ongesteld worden. Ik werd maar niet ongesteld. We wilden nog even wachten met testen, waarom weet ik eigenlijk ook niet. Een dag voor we zouden testen werd ik (helaas) ongesteld. We zeiden elke keer tegen elkaar : nee het zal wel niet.. Maar stiekem, nou ja.. niet stiekem, hoopte we al dat er een klein wondertje in mijn buik zat en we praatte er nog meer over dan normaal. We besloten dat het niet erg was, we zijn jong, we proberen het gewoon weer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je