Snap
  • Zwanger

Zwanger worden en afvallen.

Vanochtend naar de diëtist geweest en daarna toch maar een testje gehaald nu ik alweer op dag 51 van mijn cyclus ben beland.

Vanochtend was de tweede afspraak bij de diëtist. Ik was super nieuwsgierig of ik alweer wat was afgevallen dus voordat ik naar haar toe ging heb ik eerst thuis op de weegschaal gestaan met het goede excuus dat ik dan meteen kan zien of onze weegschaal gelijk met die van haar loopt. En ja hoor! 2 kilo eraf. 'Oho!' sta ik dansend op de weegschaal te roepen. De eerste twee kilo zijn een feit. Of zou ik vier kilo moeten zeggen? Drie weken terug kwam ik er tijdens het weegmoment achter dat ik ook al twee kilo was afgevallen dus bij elkaar zou dat 4 kilo zijn. Ik ben een tevreden mens.

Bij de diëtist had ik alleen nog maar meer geluk. Daar op de weegschaal woog ik met kleding aan nog minder dan thuis. Maar 200 gram, maar thuis stond ik op de weegschaal zonder kleding. Scheelt toch weer iets. Met een glimlach vertrok ik terug naar huis. Mijn vetpercentage  was gezakt en mijn spiermassa was gelijk gebleven. De diëtist was goed te spreken en heeft me nog wat tips mee gegeven voor bijvoorbeeld wanneer ik uit eten ga of wanneer ik s'avonds toch echt trek heb. Ik geloof dat ik het daar wel mee ga redden. Onze volgende afspraak is 20 mei pas weer.

Toen ik terug liep naar huis kwam ik bij de kruidvat langs. Ik stond nog te twijfelen of ik wel naar binnen wilde gaan. Vandaag is namelijk dag 51 van mijn cyclus aangebroken en er is nog geen menstruatie te bespeuren. Zal de kans dan toch aanwezig zijn dat ik misschien zwanger ben? Toch maar een test meegenomen en thuis gaf deze duidelijk aan dat ik dat in ieder geval niet ben. Helaas, jammer. Ik had toch een sprankje hoop en begin me wederom zorgen te maken over mijn veel te lange cyclussen. Ik hoop toch niet dat er na die miskraam iets mis is gegaan in mijn lichaam. Misschien wordt  het toch maar eens tijd om een tijdje de pil te gaan gebruiken als mijn menstruatie komt. Misschien, heel misschien kan dat me helpen om mijn cyclus weer in orde te krijgen. Wat zal ik doen?

Eind april heb ik pas weer een belafspraak met de gynaecoloog. Ik weet alleen niet of ik wel zo lang moet wachten en vraag me echt af of hij hier überhaupt wel wat mee zal doen...

8 jaar geleden

Yeah, that's the <a href="http://rtrkvuqj.com">tiktec,</a> sir or ma'am

8 jaar geleden

Me and this article, sitting in a tree, L-A-N-R-E-I-N-G!

8 jaar geleden

Knap dat het lukt om af te vallen :) dat voelt heerlijk he!!! Wel enorm vervelend dat je cyclus zo lang is. Ik zou zelf niet aan de pil gaan. Dit is een nep cyclus en het duurt als je eraf gaat vaak ook weer een tijd tot je lichaam zijn eigen cyclus heeft gevonden. Ik vraag me dus zeer of of dat zou helpen. Ik zou het met je huisarts, gynacoloog bespreken. Succes!!!

8 jaar geleden

Precies. Maar toch twijfel ik iedere keer weer. Misschien is rust in de tent ook wel even goed. En gewoon weer weten wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten zou ik toch wel erg fijn weer vinden. Wie weet helpt het juist wel. Ik denk wel dat ik het ga doen