{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger ?! Whaaaat?!

Afbeelding blog 'Zwanger ?! Whaaaat?!'

Ik was een paar dagen over tijd , maar ik had wel vaker een wisselende cyclus sinds ik gestopt was met de pil omdat ik in die stopweek steeds ellendige migraine had. 

Toch maar even naar de Kruidvat.. een testje halen : deed ik wel vaker als ik over tijd was. Niet in de veronderstelling om een positieve test in handen te krijgen maar meer om enigszins “rust” te hebben bij het idee dat er niks aan de hand was. 

Ik las de instructies : binnen 5 minuten moest je een streep zien als het positief was en zo niet zag je niks.. Prima! Doen we.

Binnen 30 seconden zag ik al een dikke vette streep staan. What?!?!  Dikke streep.. oké rustig blijven.. nogmaals lezen : Ja .. Gefeliciteerd u bent zwanger ! 

O My! Ik ben zwanger .. ik geloof het niet. 

Terug rekenen .. 22 juli-> een romantisch weekendje weg want: mijn verjaardag en 13 jaar samen! Bizar! Wat een verassing..! 

We hebben het eerste trimester inmiddels gehad en ik krijg weer iets meer energie gelukkig. Best pittig met een kleine stuiterbal thuis. 

Maar wat een gekke periode om zwanger te zijn in de Corona tijd. Bij de eerste zwangerschap kon ik mijn moeder nog wel eens meenemen naar de echo en mijn schoonouders.. en nu? Nu heb je geluk als je partner de aankomende tijd nog mee mag. 

De nipt uitslag was goed en 27 oktober horen we of het een meisje of een jongetje word! Het maakt ons helemaal niets uit , ook geen kleine voorkeur. Vind het vooral praktisch qua namen verzinnen. Ik begin het nu pas een beetje te beseffen allemaal. We hebben onwijs leuke reacties , kaartjes en cadeautjes mogen ontvangen.  Dankbaar ben ik! 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je