Snap
  • Zwanger

Zwanger vlak na curretage en nu ??

Na miskraam en hierbij een curretage te hebben gehad weer zwanger en nu ??

Ik ben Diana mama van een meisje van 1 jaar en nu 4/5 weken zwanger ! 

Maar ik maart heb ik mijn 10 weken echo gehad en te horen gekregen dat het kindje bij 6 weken is overleden dus was zwaar en dan moest er ook nog eens een curretage plaatsvinden! 

Nu ben ik alweer zwanger en hoe blij is ermee ben hoe bang ik ben.

Ik ben bang dat ik strals weer hetzelfde te horen krijg ! Op 14 juni heb ik me eerste echo dat is met 6/7 weken ! Dit doen ze omdat ij ook al een keer een zwangerschap in me eileider heb gehad !! 

Eerlijk... Ik kan niet wachten tot ik met een 20 weken echo alleen maar goed nieuws krijg !! 

7 jaar geleden

Dank je wel !!! Jaaa wij hopen sowieso op een gezond meisje of jongetje al zou een jongetje wel leuk zijn na ons heerlijke meisje ;)

7 jaar geleden

allereerst een felicitatie. Ik heb t zelfde gehad 10 jaar geleden en het heeft me na de curettage een gezonde dochter gebracht

7 jaar geleden

Dank je wel !! Jaa gelukkig heb ik die al bij 6/7 weken .. Kan niet wachten !!

7 jaar geleden

Ja dat kan best kloppen na je eerste zeangerschap ben je ook vruchtbaarder !! Het kindje is hoe dan ook zeer gewenst bij ons alleen om eerlijk te zijn is het niet leuk om ervanuit te gaan dat je weer negatief nieuws krijgt en toch is dat hetgene wat je gaat doen ondat je hoopt dat de klap dan minder hard aankomt maar iedereen weet stiekem wel dat het onzin is want hij komt sowieso net zo hard aan en misschien zelfs harder door wat er daarvoor gebeurd is !! Heel erg bedankt voor je felicitatie die ontvang ik dan ook met beide armen :)