{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van ons 2 kindje

Na 3 maanden opnieuw zwanger zijn is snel. Maar ook bijzonder.

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje' Achtergrond blur afbeelding

3 maanden na mijn eerste bevalling ben ik weer zwanger geraakt.

Rond de kerst van 2018 precies een jaar na dat ik van Jayden ben zwanger geraakt ben ik zwanger geraakt van Liam.

Met een vrolijke baby starte wij 2019. Niet wetende dat er nog zo'n lief kindje in mij groeide.

Het was 11 januari 2019 en ik was overtijd... het zal toch niet! ๐Ÿ˜ฑ We wisten dat het zo kon zijn want ja we hadden het niet veilig gedaan. Niels is heel nuchter en ik raakte lichtelijk in paniek. Mijn nicht/vriendin was die dag bij ons thuis en ze maakte op een gegeven moment een opmerking. Jeetje wat moet jij vaak plassen. ๐Ÿ˜… Die avond (vrijdag) moest Niels na het eten nog langs de garage. Dus ik wachtte "geduldig" (not) tot hij thuis was. We deden de zwangerschap test rond 22:00 en ja een heel licht streepje..... je zag het amper. Maarja hier hebben we eerder van geleerd want toen was er 9 maanden later een baby. ๐Ÿ˜‚ Maar toch geloof je het niet helemaal...

Die volgende ochtend zatten we al vroeg in de auto. Want we gingen onze nieuwe pick-up ophalen Niels zijn grote droom kwam uit we hadden een Dodge RAM gekocht. Hij zat met zijn moeder in de auto en ik met mijn vader want we gingen onze bmw's ervoor inruilen. Vreselijk om de hele weg niks er over te kunnen zeggen. Want mijn vader en ik zijn 2 handen op 1 buik. ๐Ÿ˜ญ

We wilde nog niks zeggen want voor ons was het nog niet eens te bevatten. We wilde het ook eerst nog een keer testen. Uiteindelijk zondag nog een test gedaan. Deze keer een clear blue. (Die eerste test was zo'n goedkope test) niet dat dat dus iets uitmaakt. Maar deze clear blue gaf aan: ZWANGER 1-2 weken. Ohhh myyyy god! Ik was dus weer rond de kerst zwanger geraakt. December is onze vruchtbare maand. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿคฃ

Een paar dagen later gingen we met Jayden naar Oostenrijk. Daar was Niels zijn vader vrouw en zusje op een wedstrijd met slede honden. Het waren hele fijne dagen. We waren in de mooiste omgeving en we hadden een groot geheim. ๐Ÿงก halverwege die mini vakantie waren we uiteten bij een pizzeria en hebben we het Niels zijn vader vrouw en zusje als eerst verteld. Ik geloof dat ze wel even in shock waren.

Toen we terug kwamen uit Oostenrijk kwamen mijn ouders gelijk langs en ik had voor we weg gingen al snel een truitje besteld voor Jayden met de tekst: Ik word grote broer. ๐Ÿ˜ We hadden hem in de box gelegd maar ze zagen het niet meteen hihi. Dus ik werd steeds zenuwachtiger. Tot dat mijn vader het op ging lezen. Ze schrokken ook wel een beetje hahaha. ๐Ÿ˜‚

Jayden was ondertussen 4 maanden en ik was toen officieel een maand zwanger.

Vanaf het begin was ik de 20e uitgerekend.

Rara wanneer Liam geboren is. ๐Ÿ˜‰

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

1-2 weken zwanger

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

Hier was het alleen nog ons geheim. โค๏ธ

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

๐Ÿ˜Ž

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

๐Ÿ–ค

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

๐Ÿ†๐Ÿคฐ๐Ÿผ

Afbeelding blog 'Zwanger van ons 2 kindje'

Ja ja onze Liam is op 20-09-2019 geboren. Nu is hij 2 dagen na zijn grote broer jarig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je