{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van mijn tweede kindje

Nu ben ik benieuwd of dat jullie ook zo'n sterk voorgevoel hebben/hadden dat jullie dachten dat jullie ook zwanger zouden zijn..

Afbeelding blog 'Zwanger van mijn tweede kindje'
Ik ben al een tijdje moe. Ik voel me ook anders. Dit is het gevoel wat ik een ruim maand geleden had. Tegen mijn beste vriendinnen heb ik aangegeven dat ik het gevoel heb dat ik zwanger ben van mijn tweede kindje. Mijn vriendinnen zeiden tegen mij jouw gevoel klopt bijna altijd. In 90% van de gevallen klopt mijn gevoel. Bij mijn eerste zwangerschap wist ik het 100% zeker dat ik zwanger was. En bij deze zwangerschap wist ik het ook bijna 100% zeker. Alleen deze periode heb ik het drukker gehad en ik kon ook weleens moe zijn van deze drukke periode. Tegen mijn man heb ik gezegd dat ik zo snel mogelijk een test wil doen, om mijn gevoel te bevestigen. Zwanger En mijn gevoel klopt, wat ben ik blij! Wat zijn wij blij! Verder vind ik het ook wel heel spannend allemaal omdat de geboorte met een spoedkeizersnee is geboren en dat was heel eng allemaal. Nu ben ik benieuwd of dat jullie ook zo'n sterk voorgevoel hebben/hadden dat jullie dachten dat jullie ook zwanger zouden zijn. Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn tweede zwangerschap.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je