{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwanger van iemand anders

Zolang met mn ex bezig geweest voor een 2de kindje.. en na een one night standje.. ZWANGER!!!!

Afbeelding blog ' zwanger van iemand anders'

na 14 jaar relatie uitelkaar.. 4 jaar ivf gehad.. alle andere behandelingen gehad. .. 

Gelukkig een gezonde dochter van 6jaar...

Ik was 15 toen we samen kwamen. De breuk valt nog steeds zwaar.  En opeens zwanger.. van iemand die ik nog geen 4 maanden ken... en nu ? Abortus... nee!! Nooit!!  Zolang moeten wachten op dit kindje. . Onverwacht maar welkom. Waarom voel ik me na 22 weken nog steeds niet zo blij dat ik mama wordt. Voel me schuldig..  dokters hadden duidelijk gezegt dat het aan mij lag. Geopereerd in Rotterdam .

Ik weet nog dat ik die test deed.. 2 streepjes.. en nu.. shit... ik ben zwanger.. help.. ik ben zwanger.. eindelijk.. nee.. ik weet totaal niet hoe ik me moet voelen.. ik moet blij zijn maar dat ben ik niet...  

wordt ik wel een goeie moeder..? Als ik nu al niet van de baby durf te houden... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je