{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van een tweede 🤍

Soms .... overvalt me een gevoel van angst.

Afbeelding blog 'Zwanger van een tweede 🤍' Achtergrond blur afbeelding

Daar sta ik dan, in het kleinste kamertje van het huis waar ik op dit moment de meeste aandacht aan besteed, en dat allemaal voor een klein wondertje dat momenteel nog in mijn buik zit. Lily helpt me mee op haar manier en loopt rond met een schroevendraaier.

Sinds ik zwanger ben heb ik minder geduld ... hormonen denk ik. Ik zucht hard omdat het even niet wil zoals ik in gedachten heb, dan kijkt lily me aan en zegt mama boos?Ze wijst blij naar het bedje en zegt baby he mama! 

Zoveel geluk en dankbaarheid dat ik nogmaals zwanger mag zijn, maar toch soms .... overvalt me een gevoel van angst. Nog een kindje wauw, maar kan ik dat wel ? en ga ik net zoveel van haar houden als van Lily.

Ik sta bij de commode terwijl ik nadenk over hoe het zal zijn straks met 2 kindjes. En dan voel ik het ... schopjes, en ik weet dit is mijn kleine meid die mij duidelijk maakt dat het allemaal goed komt. 

X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je