{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van de tweede #deel 9

Yes we weten het geslacht, nu de baby kamer in orde maken!! We krijgen een......

Afbeelding blog 'Zwanger van de tweede #deel 9'

Vorige week was ik geëindigd met de onzekerheid van mijn rugklachten en de echo die we zaterdags zouden krijgen. Nou hier gaan we dan????

Wat was ik blij dat de doktersassistent me vertelde dat ik geen blaasontsteking had. Het werd allemaal een stuk duidelijker, het moesten dus wel bekkeninstabiliteit klachten zijn of m'n zwangerschapsischias. Daar mee ging ik het weekend in. Dinsdag had ik een afspraak bij de fysio dus dan zouden we het wel horen. 

De dag van de geslachtsbepalings echo.

Die zaterdag hadden we de echo, wat was het spannend de hele ochtend was ik er al druk mee in mijn hoofd. Maar de echo was pas om 14.05uur. Om 13 uur stond de buurvrouw opeens aan de deur, die kwam wat terug brengen. Echter toen ik vroeg hoe het met haar ging kregen we een beste schok, ze vertelde ons dat zei en de buurman gingen scheiden. Die had ik niet zien aankomen jeetje mina, vervolgens kregen we ook nog te horen dat hij al een jaar vreemdging met de vrouw van een vriend van hem. We hebben een hele tijd staan praten, toen we later weer binnen kwamen schrok ik nog erger het was al 13.45 en we moesten met een noodgang weg. Haasten met dochterlief die natuurlijk op dat moment niet wou meewerken waren we net op tijd aangekomen. Om precies 14 uur zaten we in de wachtkamer, nog steeds in een waas van gemengde gevoelens. Ik was natuurlijk ook alles vergeten de bon die ik moest inleveren en mijn zwangerschapsboekje lag allemaal nog thuis. Gelukkig maakte dit niks uit zei de vrouw die de echo maakte. Nou eerst wat gegevens verzameld en daarna de echo gemaakt. Wat was het prachtig om de kleine weer te zien, eerst een leuke shot van hoe de kleine in mijn buik ligt. Zo grappig om te zien overdwars met de benen bijna gestrekt naar beneden, zoals te zien op de foto hierboven. Onze kleine kanjer, toen ze verder ging zoeken kwamen we langs een paar beelden waarop ik het al heel goed zag. Uiteindelijk zette ze het beeld stil, ik zei gelijk tegen mijn man kijk het word een jongetje. De vrouw keek me aan maar zei niets toen typetje ze het in en.... JA we krijgen een baby BOY!!! Super blij en tranen van blijdschap rolden over mijn wangen. Super blij waren we, gelijk de ouders ingelicht via een cryptisch whatsapp berichtje ???? Daar hou ik dan wel weer van. Iedereen super blij natuurlijk, Lyla krijgt een klein broertje.

Afgelopen week

De rugklachten zijn wel iets minder geworden. Het weekend gelukkig veel rust genomen verder.  Afgelopen dinsdag bij de fysio geweest, die vertelde mij dat alle zwangere vrouwen bekkeninstabiliteit hebben alleen de 1 heeft klachten en de ander niet. Bij Lyla helemaal niet gehad maar toen was alles ook nog veel te nauw. Ze is geboren met een punthoofd doordat mijn Bekken te nauw waren. Dat zal bij deze dus niet gebeuren, dus want ik heb nu al bekkeninstabiliteit klachten. Daarnaast kan dit gepaard gaan met zwangerschapsischias, nou dat heb ik dus ook. Kan er ook nog wel bij, ik heb gelukkig oefeningen meegekregen en tips dus die doe ik nu en moet wekelijks voor controle komen. Net even uitgerekend, ik mag van mijn zorgverzekering 27 keer heen als, op de datum beval als wat nu vast staat komt dat helemaal goed. Dus lekker rustig aan doen en veel rust tussendoor pakken op mijn werk. 

Gemoedstoestand momenteel.

Nou lig op de bank thuis, hoest me momenteel de longen uit het lijf. Kuur van de dokter gekregen woensdag omdat ik maar blijf hoesten al 3 maand. Vanmorgen toch naar mijn werk gegaan maar voel me zo belabberd dat ik voor het eind van het eerste les uur ziek heb gemeld bij m'n baas. Dus nu uitrusten en snel beter worden!!

Tot snel.

Xx Carina 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je