{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van de tweede #deel 8

Help mijn onderrug doet zeer, wat zal het zijn zwangerschapsischias, bekkeninstabiliteit of blaasontsteking?

Afbeelding blog 'Zwanger van de tweede #deel 8'

Afgelopen zaterdag was ik bij de masseuse geweest, dit doe ik 1 keer in de maand en dat is echt heerlijk. Ik had alleen wat last van mijn onderrug, mijn masseuse zei dat ik moest oppassen dat ik geen zwangerschapsischias krijg. Dus niet meer zwaar tillen en mijn rust pakken.

Nou na het weekend is het er niet echt beter op geworden, woensdag begon de ellende weer. Woensdag middag begon de pijn weer, ik had op zich niet te veel gedaan maar 1 doos getild. Weet het niet slim, dus daarna heb ik het laten doen door mijn man die thuis was. Nog 2 dozen naar de kringloop gebracht, weer wat weg en meer ruimte. 

Woensdag middag zijn we verder nog gezellig bij me zus en zwager op kraamvisite geweest bij de kleine Sven, wat een schatje echt een hele mooie baby. Woensdag eind van de middag naar de verloskundige geweest weer voor controle, alles gelukkig goed. Het hartje geluisterd dat was natuurlijk geweldig om te horen weer, daarnaast gelijk mijn rugpijn besproken. De verloskundige adviseerde om toch maar even een urine test te laten doen, want misschien was het wel een verborgen blaasontstekking. Als daar niks uit kwam moest ik een afspraak maken bij de bekkenbodemspecialist van de Fysio. Prima doen we dat, onder tussen ging ik daar weg met steeds meer rugpijn maar ik had nog een lange avond voor de boeg. s'avonds ben ik gezellig met een collega naar de musical De Tweeling geweest, wat een mooie musical. Gelukkig hadden ze daar ook hele comfortabele stoelen dus heb ik heerlijk gezeten zonder al te veel last te hebben van mijn onderrug. 

Donderdag werd ik echter wakker met al pijn, dat ik dacht help hou ik dit wel vol een hele dag. Nou naar 1 les uur wist ik daar het antwoord op, NEE! dat ga ik niet redden. Dus mijn zus op gebeld of ik haar banden mocht hebben voor mijn rug en ze gelijk kon ophalen. Daarna mijn baas maar even ingelicht dat ik even snel op en neer ging rijden van Groningen naar Assen om die banden op te halen, gelukkig was dit geen probleem. Dit heb ik dus ook snel gedaan, gelijk even langs de Fysio om met de bekkenbodemspecialist een afspraak te maken daar mag ik gelukkig volgende week dinsdag heen. Ik ben daarna de dag nog wel door gekomen, wel met heel veel pijn maar het is me gelukt. Ik was in de avond zo moe dat ik om half 9 al op de bank in slaap ben gevallen, dus om 9 uur maakte mijn man mij wakker en ben ik naar bed gegaan. 

Vrijdag ben ik weer begonnen met veel pijn, ik merk ook dat zitten steeds meer pijn gaan doen. Met veel moeite kom ik de dag door, ik heb een bureau stoel ergens vandaan gehaald die ik nu in de docenten werkruimte heb staan zodat ik in elk geval goed kan zitten wanneer ik administratie doe. Vanavond heerlijk niks en genieten van mijn weekend, morgen word een spannende dag dan krijgen we te horen wat het wordt!! Zo spannend, we zijn erg benieuwd maar daar volgende keer meer over!

Fijn weekend allemaal en tot snel.

xx Carina

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je