{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van de tweede #deel 10

Het is al even geleden maar vorig weekend zo druk dat ik even een weekje overgeslagen heb.

Afbeelding blog 'Zwanger van de tweede #deel 10' Achtergrond blur afbeelding

we zijn alweer 2 week verder, ik ben inmiddels 19 week en voel me best goed. Vorige week was ik was ik niet helemaal lekker en heb even overgeslagen. Afgelopen weekend was het daar in tegen weer lekker hectisch, een verjaardag gehad in het weekend en naar de negenmaandenbeurs geweest.

De negenmaandenbeurs

Ik had me voorgenomen om allemaal accessoires te gaan kopen voor de babykamer. Ik ben samen met een vriendin met de auto heen geweest, extra vroeg vertrokken zodat we bij de raï een parkeerplek hadden. Dit ging best goed, we stonden echt praktisch voor de deur ideaal niet te ver lopen. We hebben daar eerst maar wat gegeten want we waren best vroeg en het ging pas om 11 uur open het beurs gedeelte dan. Toen het open was zijn we eerst de huishoudbeurs deel over geweest dat wou m'n vriendin graag, maar pfff wat is dat groot gelukkig voor mij ook delen overgeslagen. Eenmaal bij de negenmaandenbeurs hebben we eerst wat gegeten, want ik had al weer best honger. Daarna zijn we de negenmaandenbeurs overgegaan 2 hallen waren er, de eerste hal hebben we heel lang over gedaan zoveel leuks en allemaal aanbiedingen. Ik moest naderhand wel even mijn ribben tellen want jeetje het viel nog mee wat ik gehaald had vond ik zelf. Mijn eerste geweven draagdoek gekocht, daar ben ik zo blij mee lekker voor als de kleine er is in de zomer. De laatste hal was niet veel aan vond ik zelf die viel een beetje tegen. Maar goed veel gekocht en uiteindelijk zaten we om half 6 weer in de auto eerst even een lekker bakje fruit te eten, onderweg nog even een gewone maaltijd gegeten. Al met al waren we best laat thuis kwart over 8 was ik thuis 's avonds. Toen had ik me vriendin al afgezet en van haar nog haar voedingskussens mee gekregen te leven, ik wou op de beurs zelf 1 kopen maar bij de ene kraam twijfelde ik te erg was bang dat in de andere hal misschien nog wel een beter aanbod kwam. Bij de andere kraam was het zo druk dat de vrouw zij kom zo bij je vervolgens toen ze klaar was hielp ze een ander, prima maar dan ben ik weg. Maar goed thuis heb ik mijn man alles laten zien en daarna lekker Naarden gegaan ik was moe en alles deed me zeer. 

Vakantie

Wat was ik daar aan toe zeg, ik heb deze week verder dus lekker vakantie gehad. Maandag natuurlijk gelijk mijn gekochte draagdoek getest op mijn dochter, best zwaar maar ja die is ook al 4. Verder de hele maandag weinig gedaan. Dinsdag met m'n dochter wezen zwemmen, OMG wat was dat vreselijk druk na 4 uur zwemmen had ik het wel bekeken zo druk was het daar. Toen we er uit liepen stond er nog een hele rij voor de kassa tot bijna buiten aan toe. Woensdag heerlijk niks gedaan, ik was ook zo moe opeens dat ik zelf in de middag nog heb liggen slapen. Lyla had last van haar oor dus waren er op tijd uit om het even te laten controleren bij de dokter. Gelukkig niks aan de hand maar moest het wel in de gaten houden, bij twijfel bellen weer als ze ziek of verkouden is. Ik heb vroeger zelf ook heel vaak oorontsteking gehad, dus weet wat het is.

Donderdag de dag dat ik mijn dochter weg heb gebracht te logeren bij opa en oma, wat had ze er een zin in de hele ochtend had ze het over niks anders dan pap eten bij opa en oma want dat is zo lekker. Echter toen we daar kwamen rond de middag wist mijn vader niet hoe mijn moeder dat altijd klaar maakte en laat die nou net aan het werk wezen. Ik mijn moeder gebeld want Lyla wou natuurlijk niks anders hebben, gelukkig belde ze snel terug en kon ze haar pap krijgen. Na het middageten ben ik naar huis gegaan, heerlijk genieten van 2 daagjes rust wat erg eigenlijk maar wat kun je daar aan toe zijn. 

Vandaag lekker een rustig dagje, zit nog in bed dit alles te typen lekker rustig aan beginnen. Zo maar eens onder de douche springen en ontbijten. Vanmiddag moet ik naar de fysio dat is ook wel even fijn dat ik dat zonder mijn dochter kan doen, even door het huis heen met de stofzuiger alles weer aan kant voor dat de vakantie over is. Morgen mag ik mijn kleine meid weer ophalen dat is dan ook wel weer fijn moet er niet aan denken dat ze langer weg is. 

Volgende week de 20 weken echo en dan zijn we op de helft, YES dan kan het aftellen beginnen. 

Tot snel XxxX

Carina

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je