{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwanger van de 2e... erg spannend!

Afbeelding blog 'zwanger van de 2e... erg spannend!'

Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste blog, nog nooit geblogd dus als ik het niet goed doe, laat maar weten haha!

Mijn man en ik hebben al een zoontje die van april 2 is geworden, zijn naam is Remco. We hadden nu geen tweede in de planning (mijn man heeft al een dochter van 12 uit een vorige relatie, dus hij had wel "genoeg"), en ook al vond ik dit wel jammer natuurlijk, legde ik me erbij neer. De week voor Remco 2 werd de beslissing gemaakt om alle "babyspul" weg te doen aangezien dat hoofdstuk nu toch echt afgesloten was. Dus weg ledikant, kinderwagen, babykleertjes, speelgoed etc. Remco's 2e verjaardag zat erop, toen ik me bedacht iets "gemist" te hebben deze maand lol. Testje gehaald en ja hoor...zwanger!

Ik natuurlijk heel blij, wilde eigenlijk stiekem altijd wel een tweede, en nu Remco echt "baby af" is, begon het toch wel te kriebelen, maar ja, manlief wilde liever niet he!

Blijde nieuws met hem gedeeld, en tot mijn verbazing vond hij het ook wel spannend ergens. Eerste gesprek met de vk geregeld, en met 7 weken de eerste echo gehad. Meteen een kloppend hartje, zat goed dus allemaal... Met 10 weken mochten we weer komen. Alweer echo gehad en wat is zij of hij beweeglijk! 

Vandaag zijn we 13 weken en 1 dag, spannend vind ik het wel. De zorgen hoe het dalijk met 2 kleintjes gaat lopen, hoe Remco zal reageren op zijn nieuwe brusje, of we onze routine wel zullen vinden etc... Zoveel zorgen die eigenlijk nergens voor nodig zijn haha...

2 juli hebben we onze volgende echo, dan zijn we 14+ weekjes, en gaat Remco mee!

Ben wel blij dat de extreme vermoeidheid en misselijkheid die ik de afgelopen weken gehad heb, wat aan minderen is...Heb ik met mijn vorige zwangerschap niet gehad, volgens de vroedvrouw een meisje...? we zullen zien :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je