{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwanger op mijn 19e

Afbeelding blog 'zwanger op mijn 19e ' Achtergrond blur afbeelding

eind 2015 heb ik mijn man leren kennen ik was pas 17 jaar en hij 19 maar het voelde meteen al zo goed. het was maart 2018 wanneer ik onverwachts zwanger werd. na het onze ouders te hebben verteld kreeg ik al snel een miskraam.

hierna wist ik het zeker met hem wil ik oud worden. Toen zijn we gaan zoeken naar ons eigen plekje , ben ik gestopt met de pil en gingen we nog 1 keer part op vakantie met vrienden.  20 juli kregen we de sleutel van ons antikraak pand. met de gedachte we zien wel waar het schip strand.  18 augustus '18 had ik een positieve zwangerschap test in me handen.

We kregen verschillende reacties dat ik zwanger was. want ik was natuurlijk 'nog maar 19'. Maar die reacties zette we eigenlijk al snel aan de kant. het was onze keus en we waren dolblij. wel had ik altijd het gevoel alsof ik me moest bewijzen.

Ik was zo blij dat ik mijn man gelijk gebeld heb op werk.

Mijn zwangerschap liep voorspoedig en hoe het 'hoort' met de gebruikelijke kwaaltjes. Tot 31 weken, ik kreeg verschrikkelijke jeukbenen en onrustige benen. het enige wat werkte was een bad. Dus ging ik gemiddeld 2 keer per week naar me ouders om daar in bad te springen. Regelmatig lag ik huilend om 3 uur s'snachts nog wakker en niemand die wat voor me kon doen.  vanaf 38 weken probeerde ik alles zodat de bevalling zou beginnen. wat natuurlijk niet werkte, maar het was  het proberen waard toch?

ook kregen we half april ( 2 weken voor de uitgerekende datum ) te horen dat ons huisje gesloopt zou worden en dat we eind juli eruit moesten. ( verhaal voor later) dus dat bracht ook wat spanning mee. 

op 3 mei met 39 weken en 6 dagen begonnen om 02:15 mij weeen.

tot de volgende blog :)  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je