{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger of gewoon ziek?

En toen hing ik gisterochtend ineens boven het toilet. Alles eruit gegooid.

Afbeelding blog 'Zwanger of gewoon ziek? '

Ik werd 's morgens rond 6 uur misselijk wakker. Ik moest echt rennen naar het toilet, anders lag de hele slaapkamer onder! Een paar keer achter elkaar alles eruit gegooid en moest gauw m'n werk afbellen. In eerste instantie dacht ik dat dit ochtend misselijkheid kon zijn, maar ik heb de dag ervoor nog een test gedaan en die toonde aan dat ik niet zwanger was. Dus dat kon het niet zijn. En zo'n test liegt niet, ook al denk ik steeds van wel. Haha. En daarbij was ik vorige week ongesteld geworden, dacht ik. Het duurde maar 3 dagen en ik was er niet ziek van. Wat ik normaal wel ben als ik ongesteld ben. Ik voelde me zó anders deze keer! Daarom heb ik tóch een test gedaan nadat ik ongesteld ben geweest. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ook nog een innesteling bloeding gehad, dus ik dacht dat mijn ongesteldheid ook die bloeding verklaardde. 

De dag vorderde en ik bleef misselijk. Nog een paar keer overgegeven en mijn temperatuur steeg naar 38,5 graden. Gelukkig is mijn zoontje heel makkelijk en kan hij zichzelf prima vermaken. Hij kwam vaak naast me op de bank zitten en knuffelt me dan, alsof hij voelt dat er wat aan de hand is. Het is we actief mannetje, maar vindt het ook heerlijk om samen een filmpje te kijken. Ook al kijkt 'ie niet de hele film mee. 

We zijn inmiddels bijna 3 maanden bezig voor een tweede kindje en het voelt alsof het nooit gaat lukken. Dit is natuurlijk onzin, want na zo'n korte tijd kan je dat niet zeggen. Van onze zoon, was ik ook na 3,5 maand al zwanger en dat is best snel, volgens mij! Toen wist ik niet dat ik zwanger was en heb ik nog een paar biertjes gedronken in Venetië, waar we op vakantie waren. Na onze vakantie bleek ik niet ongesteld te zijn geworden en heb ik een test gedaan en...zwanger! Daarna uiteraard geen alcohol meer gedronken en alle andere dingen die ze afraden tijdens je zwangerschap ook niet meer gegeten of gedronken. Een hartstikke gezonde zoon en hij is altijd vrolijk! Hij groeit als kool en zijn ontwikkeling gaat perfect! 

Liefs, 

een hele trotse mama! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je