Snap
  • Zwanger

Zwanger of gewoon ziek?

En toen hing ik gisterochtend ineens boven het toilet. Alles eruit gegooid.

Ik werd 's morgens rond 6 uur misselijk wakker. Ik moest echt rennen naar het toilet, anders lag de hele slaapkamer onder! Een paar keer achter elkaar alles eruit gegooid en moest gauw m'n werk afbellen. In eerste instantie dacht ik dat dit ochtend misselijkheid kon zijn, maar ik heb de dag ervoor nog een test gedaan en die toonde aan dat ik niet zwanger was. Dus dat kon het niet zijn. En zo'n test liegt niet, ook al denk ik steeds van wel. Haha. En daarbij was ik vorige week ongesteld geworden, dacht ik. Het duurde maar 3 dagen en ik was er niet ziek van. Wat ik normaal wel ben als ik ongesteld ben. Ik voelde me zó anders deze keer! Daarom heb ik tóch een test gedaan nadat ik ongesteld ben geweest. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ook nog een innesteling bloeding gehad, dus ik dacht dat mijn ongesteldheid ook die bloeding verklaardde. 

De dag vorderde en ik bleef misselijk. Nog een paar keer overgegeven en mijn temperatuur steeg naar 38,5 graden. Gelukkig is mijn zoontje heel makkelijk en kan hij zichzelf prima vermaken. Hij kwam vaak naast me op de bank zitten en knuffelt me dan, alsof hij voelt dat er wat aan de hand is. Het is we actief mannetje, maar vindt het ook heerlijk om samen een filmpje te kijken. Ook al kijkt 'ie niet de hele film mee. 

We zijn inmiddels bijna 3 maanden bezig voor een tweede kindje en het voelt alsof het nooit gaat lukken. Dit is natuurlijk onzin, want na zo'n korte tijd kan je dat niet zeggen. Van onze zoon, was ik ook na 3,5 maand al zwanger en dat is best snel, volgens mij! Toen wist ik niet dat ik zwanger was en heb ik nog een paar biertjes gedronken in Venetië, waar we op vakantie waren. Na onze vakantie bleek ik niet ongesteld te zijn geworden en heb ik een test gedaan en...zwanger! Daarna uiteraard geen alcohol meer gedronken en alle andere dingen die ze afraden tijdens je zwangerschap ook niet meer gegeten of gedronken. Een hartstikke gezonde zoon en hij is altijd vrolijk! Hij groeit als kool en zijn ontwikkeling gaat perfect! 

Liefs, 

een hele trotse mama! 

8 jaar geleden

Wat leuk zeg! Ik heb vanochtend wéér een test gedaan. Ik had zoveel symptomen, dacht ik. Maar helaas weer geen streepje. Hopelijk volgende maand wel! Ook jij heel veel succes!! @SWOOSYQ

8 jaar geleden

Wij zijn inmiddels ook zo'n 3 maanden bezig om zwanger te worden van onze tweede. Tot nu toe ook nog geen 'geluk'.. Hopelijk gaat het voor jullie binnenkort lukken! Succes en veel plezier met oefenen.. ;)

8 jaar geleden

Dank je! Ik hoop het stiekem ook nog steeds. Maar denk wel dat het een griepje is, helaas.

8 jaar geleden

Ik hoop dat het geen griepje is maar een zwangerschap, dus ga voor je duimen