{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger of een cyste? Deel 1

We weten niet of we je eierstok wel kunnen redden..

Afbeelding blog 'Zwanger of een cyste? Deel 1' Achtergrond blur afbeelding

Voordat ik zwanger werd van Lauren, heb ik een grote bipolaire cyste gehad in èèn van mijn eierstokken. Omdat ik er toen erg weinig over kon vinden online, schrijf ik er een blog over. Misschien kan ik er iemand mee helpen die hetzelfde meemaakt.

Ik was al van de pil af en we wilden graag zwanger worden. Na een tijdje zag ik dat mijn buik groter werd en ik kon zien dat er iets zat. Maar zwanger voelde ik mij niet. Dus op naar de huisarts!

Mijn huisarts dacht dat ik minimaal 20 weken zwanger moest zijn, dus ik moest eerst een test doen voordat ze verder wilde kijken. Maar zoals ik al dacht was de test negatief. 

Daarom werd ik uiteindelijk met spoed doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar kreeg ik inwendige- en uitwendige echo's, een uitstrijkje en werd alles gechecked. De arts zag dat er een cyste van 11cm in mijn eierstok zat en dat was al te groot voor een gewone kijkoperatie. Ik moest dus een buikoperatie en was het niet zeker of mijn eierstok gered kon worden. 

Omdat er nog van alles mis ging, schrijf ik dit even in twee delen. Wordt vervolgd dus!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je