{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger na miskraam..

Miskraam en zwanger! Blijheid en verdriet.nog ff wachten en dan ga ik de verloskundige bellen !!!

Afbeelding blog 'Zwanger na miskraam..' Achtergrond blur afbeelding

Toch nog besloten om samen proberen een kindje te krijgen,mijn nieuwe liefde en ik.De jongste telg is hier al 10 ,word dus echt een nakomelingentje. In augustus een positieve test in handen ja we zijn zwanger,helaas eindigde dat na 5 1/2 week zwangerschap in een miskraam.Wat nou buikpijn en stolsels ,had heel weinig bloedverlies en geen pijn.Toch vruchtje verloren volgens de arts.Oke we gaan het weer opnieuw proberen.....nu 5 weken later niet ongesteld geweest en testje slaat gelijk positief uit,toch gelijk weer zwanger geraakt......voel me zwanger maar ben ook bang,bang voor weer een teleurstelling.Volgende week ga ik verloskundige bellen ,ben zo benieuwd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je