{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger maar voor hoe lang?

Na bijna een jaar eindelijk een positieve test, maar wel precies nu het niet mag... wat nu?

Afbeelding blog 'Zwanger maar voor hoe lang? ' Achtergrond blur afbeelding

Het is zaterdag en de test is dan eindelijk een keer positief! Klein probleempje aangezien het nu niet kon/mocht door medicatie die mijn hormonen resetten en een menstruatie gaan veroorzaken!! Dus de onzekerheid overheerst de blijdschap want gaat dit wel goed aflopen?

Help wat nu? Stoppen met de pillen of doorgaan? Waarom is het zaterdag? Dan kan ik huisarts niet bellen. Vriendinnetje bellen (huisarts in opleiding) shit die neemt niet op... Appje dan maar, gelukkig snel reactie 'bel naar de HAP'! Hmm oke de HAP, is dat niet voor spoedgevallen? Is dit spoed? Ik ben er nog nooit geweest laat staan gebeld, maar goed ik moet het gewoon weten en wel nu. Helaas was het antwoord niet helemaal wat ik had gehoopt, want ze wisten het niet. Uiteindelijk gynaecoloog erbij gehaald en ook hij wist niet. 'Dat wordt afwachten mevrouw wat uw lichaam gaat doen, maar het advies is om wel te stoppen met de medicatie'. Nou dit worden tergend lange spannende weken.

Bij ieder krampje denk ik oh nee dit was het, en bij ieder toiletbezoek in spanning voor wat zal komen. De eerste week is voorbij en ook de tweede week is gelukkig achter de rug. Langzaam krijg ik toch wel beetje hoop want de misselijkheid wordt ook erger. Dus ik besluit me in te schrijven bij verloskundige en zet erbij dat ik zwanger ben maar wel die medicatie heb gehad. Gelukkig bellen ze snel terug en mag ik eerder langskomen dan normaal om te kijken hoe lang zwanger ik eigenlijk ben en of het hartje wel klopt. Nu nog paar weekjes wachten totdat het eindelijk zover is.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je