{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger, maar geen gevoel...

Ja, ik ben zwanger. En ja, dat was mijn grote droom om een tweede kindje te krijgen. En ja...of eigenlijk nee, ik voel er niks bij.

Afbeelding blog 'Zwanger, maar geen gevoel...'

Ik weet dat ik nog maar kort zwanger ben. Nu 13 weken. En ik weet ook dat het gevoel nog kan komen, dat dat niet per se nu al aanwezig moet zijn. En dan heb ik het niet over het voelen van mijn kindje, maar over 'het' gevoel dat ik had bij mijn eerste zwangerschap. De beruchte roze wolk. Die wolk is er (nog) niet. En dat vind ik heel erg, want ik hoopte zó dat ik hetzelfde zou voelen als bij Fynn! 

Er gaan vragen in mijn hoofd rond, die ik mezelf eigenlijk liever niet wil vragen. En waar ik zelf ook eigenlijk wel het antwoord al op heb. Maar toch blijft het in mijn hoofd rond spoken. Zou ik net zoveel van dit kindje gaan houden als van Fynn? Zal ons tweede kindje net zo lief, leuk en gezellig worden als Fynn? En wat als dat niet zo is? Heb ik té graag een tweede kindje gewild en gaat het nu tegenvallen? Komt het doordat ik in deze zwangerschap een slechte start heb gehad met de misselijkheid? Of dat ik het gevoel heb dat mijn lichaam aan het falen is, omdat ik wederom mrt bekkeninstabiliteit kamp en nu minder moet gaan werken?  Of is het gewoon nog te vroeg in de zwangerschap om mezelf deze dingen af te vragen? 

Hoe ga ik om met al deze vragen? Herkent iemand dit? Hoe ging jij hiermee om? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je