{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger, is het dan echt zo?!

Afbeelding blog 'Zwanger, is het dan echt zo?!' Achtergrond blur afbeelding

~ Dé test ~

Op een vroege ochtend was het dan tijd, voor dé test. Om teleurstellingen te voorkomen (we hebben voor deze zwangerschap een miskraam gehad, van een tweeling), had ik besloten om eerst alleen de test te doen.

Daar zag ik al gauw één streepje, maar wanneer verschijnt nou het “plusje”?! Het duurde wel een uur voor mijn gevoel, maar daar zag ik overduidelijk het plusje. Ik was zwanger!

Hoe blij ik ook was, durfde ik het nog niet aan mijn man te vertellen. Ik kon het niet geloven, dat het we wéér zwanger waren. Dus besloot ik om nog één te doen, gewoon voor de zekerheid. En ja hoor, daar verscheen wederom een plusje. Zou het dan nu toch echt zo zijn?

Het leek mij leuk om mijn man te verrassen met dit mooie nieuws. Dus heb ik een oud doosje toffifee gepakt (mijn ultieme favoriet) en daar de zwangerschap test ingeplakt.

‘S avonds op de bank, na het avond eten dacht ik oke, dit is hét moment! Toen hij het doosje zag, wist hij het al. Zijn exacte woorden waren: “hier zit zeker een positieve zwangerschap test in”, met een sprankel in zijn ogen. Alsof het op mijn voorhoofd gegraveerd was.

 Z W A N G E R.

Allebei gelukkig, dat we het wéér mochten meemaken. Maar deels ook angstig, of het deze keer wel goed zou gaan. Het drong pas bij mij echt door, na de tweede echo. Ik mocht van mezelf toen pas gaan genieten. Genieten van het mooie wondertje wat in mijn buik mocht groeien. Waar ik alles aan zou doen om het te laten groeien. Ons wondertje. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je