{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger? Gratis naar '' Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!''

Afbeelding blog 'Zwanger? Gratis naar '' Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!'''
Ben jij zwanger? Dan mag jij morgenavond gratis naar de voorstelling ‘’ Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’’. Met in de hoofdrol Bastiaan Ragas. De musical is gebaseerd op de bestseller van Kluun. Het boek is op een komische manier geschreven, wat komt er allemaal bij kijken als je een kind krijgt? Wat zijn taboes en welke niet? Alle zwangerschapsclichés komen aan bod, het wordt gegarandeerd een hilarische voorstelling. Het seksleven, de augurken en de weeën vliegen je om de oren! Ben je niet zwanger maar wil je wel graag naar deze voorstelling? Dat kan voor 22,- euro. Donderdag 22 Maart om 20:15 uur Bommersheufsestraat 62 6901 JZ Zevenaar Kassa: 0316-524477 info@hetmusiater.nl  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je