{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwanger en geboorte

Voor de geboorte veel in het ziekenhuis voor opnomen geweest. Elke maand 1 week

Afbeelding blog 'zwanger  en geboorte'

21 september  2015   Tijd 14:28

♡♡♡Geboren!♡♡

Mijn kleine mannetje yven komt ter wereld,   zware bevalling  gehad maar is echt dubbel en dwars  waard geweest.

Jij bent nu  bij me leven,net als je zusje femi,die dolgelukkig  is met zo'n  lief  broertje die je bent.

Jullie zijn mama's  trots  en mooiste wonderbaarlijke  bezit. 

Voor jou lieve yven ,heb veel verdriet gehad,omdat ik 2 kindjes ben verloren. En zat echt in de put.   Toen werd er al paar weken later geconstateerd  dat zwanger was van jou!♡ Oooh wat sprong ik van geluk,  elke week dat je groeide en groeide maakte me blij. Maar heb elke maand in het ziekenhuis gelegen  ivm uitdroging. Maar dat vond ik niet erg als met jou maar alles goed ging. Dat vond ik belangrijk. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je