{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en fit... Deel 2 ;-)

Afbeelding blog 'Zwanger en fit... Deel 2 ;-)'

Afgelopen maandag hebben we de leukste Zwanger en Fit les tot nu toe gehad... We mochten namelijk lekker in onze normale kleding komen, samen met partner om vervolgens drie kwartier lang voorlichting van één van onze eigen verloskundigen te krijgen over hoe een bevalling ook alweer gaat.
Leuk!
Lekker stil zitten op een stoel in plaats van "fanatiek" sporten.
En het was ook wel weer erg interessant, veel dingen herken je natuurlijk nog van je eerste bevalling, maar het is toch goed om het geheugen weer even op te laten frissen. Ook voor mijn man natuurlijk.
De verloskundige had overigens een baarkruk mee! Ze zegt dat veel vrouwen dat erg fijn vinden om op te zitten tijdens het bevallen... Nou, eerlijk gezegd lijkt het mij helemaal niks, volgens mij zit het niet eens lekker. Maar wie weet denk ik daar straks anders over...

Deze Zwanger en Fit les is me dus goed bevallen. We hebben nu nog 3 lessen te gaan, en dan zit het er alweer op. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan, want ik merk dat ik nu toch wat sneller last (vooral van mijn bekken) begin te krijgen, niet heel erg gelukkig, maar toch maar eens kijken hoe dat straks met sporten gaat. Wat dat betreft vond ik toch de zwangerschapsyoga echt leuker, veel relaxter, en veel meer aandacht voor het kindje in je buik.
Maar goed, nog 3 keer dus, en de afgelopen les was in elk geval erg leuk.
Ik zit nu trouwens heerlijk buiten deze blog te schrijven, eindelijk mooi weer, zo fijn!! Nog 5 weekjes werken en hopelijk is het dan nog net even wat warmer :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je