{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en een angststoornis

Afbeelding blog 'Zwanger en een angststoornis  ' Achtergrond blur afbeelding

Ik kamp al een aantal jaar met een angst en paniek stoornis. In eerste instantie wilde we al eerder aan kinderen beginnen maar omdat ik op het dieptepunt zat kozen we ervoor om het even uit te stellen, voor mij, maar vooral voor de baby. Ik vond dat ik zelf eerst beter moest worden zodat ik mijn toekomstige kindje een goede basis kon geven. Zo gezegd zo gedaan, maar die kinderwens bleef toch wel in vrij sterke mate aanwezig. Vorig jaar besloten we ervoor te gaan en het was ons gegund om binnen 2 maanden zwanger te zijn. Nu, 33 weken verder en heel wat gevechten met de hormonen zit ik in rustig vaarwater en besef ik me elke dag hoe dankbaar ik mag zijn om dit mee te maken.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je