{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en dat na een miskraam.

Afbeelding blog 'Zwanger en dat na een miskraam.'

En dan.. zwanger na een miskraam. Nooit gedacht zo zenuwachtig te zijn en ook gespannen. Telkens als je naar de wc gaat geeft het een bepaalde spanning. Was ik bij de vorige twee zwangerschappen onbezorgd. Dat is nu wel anders. De eerste echo was goed. Was alleen minder ver dan gedacht. Ook toen er een kloppend hartje was, wel een trage hartslag kon ik nog niet blij zijn.. Ergens is het raar misschien maar toch wil ik nog niet helemaal dol van blijdschap zijn.... De grootste angst is dat het weer misgaat...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je