Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

Zwanger!!

Zwanger... Hopelijk gaat alles goed?Mooi, want genieten van je zwangerschap is ook belangrijk.

Wauw, gefeliciteerd met dit super geweldige nieuws! (natuurlijk ook voor de toekomstige papa's)

Zwanger...

Hopelijk gaat alles goed? Niet te veel last van misselijkheid, lusteloosheid, vermoeidheid of juist van lichamelijke klachten?

Mooi, want genieten van je zwangerschap is ook belangrijk. Wat ik zelf nu al helemaal geweldig vind (ook al ben ik niet zwanger en heb ik nog geen kinderen), zijn al de super leuke kleertjes en spullen!!

Gelukkig kan ik je hierbij een 'handje' helpen, tenminste... dat hoop ik.

Ik ben Daphne Jansen en ik heb mijn eigen webwinkel Daph Knutsel (www.daphknutsel.nl). Ik maak (bijna) alles zelf, dit kan zijn van leuke kinderschilderijtjes (voor op de babykamer) tot naamslingers. Maar ook labeldoeken, slabbetjes en decoratie, etc.... Houd mij ook in gedachten voor de peuters, kleuters en basisschoolleeftijden, want echt overal is aan gedacht.

Neem eens een kijkje, ik ben benieuwd wat je er van vind. Natuurlijk kan ik de producten ook op maat maken, neem contact op voor de mogelijkheden.

En moeders.. Ben je een echte theeleut? Ik heb ook super leuke theemutsen in mijn assortiment! Binnenkort hoop ik meer producten in mijn assortiment te hebben voor moeders & vaders...

Heel veel plezier en geniet van je zwangerschap.

Daph Knutsel Daphne Jansen