Snap
  • Zwanger

Zwanger?????

Wij zijn op dit moment 5 maandjes bezig om zwanger te worden. Ik was bang dat het nog wel een tijdje zou duren aangezien ik niet helemaal...

Hallo Dames,

Gezien mijn man al 4 dagen met griep op bed ligt moet ik ergens anders mijn enthousiasme kwijt.

Wij zijn op dit moment 5 maandjes bezig om zwanger te worden. Ik was bang dat het nog wel een tijdje zou duren aangezien ik niet helemaal lekker in mijn velletje zit. (wat overigens ook niet erg bevordelijk was voor de zin in sex)

3 weken geleden kreeg ik ineens een onderbuik gevoel.. ik heb de filet american uit de koelkast gehaald en weggegooid, en besloot te stoppen met roken. (heb ik afgelopen 5 maand al 3x eerder tevergeefs geprobeerd) En gek genoeg nu 3 weken later, nog geen moment zin gehad in een sigaret.

Op dit moment ben ik een week overtijd. En heb nog niet de kwaaltjes vaar ik altijd last heb voor mijn nod. Wel heb ik ontzettend zere borsten.

Mijn cyclus is super regelmatig en de laatste keer dat ik overtijd was, was ik zwanger van mijn zoontje! De zwangerschaps test heeft alleen nog geen positief resultaat gegeven. Toen ik zwanger was van mn zoontje was het niet helemaal gepland, en kwam ik er pas na 8 weken achter dat ik zwanger was. dus toen heb ik ook veel later getest.

Ik hoop zoooooooo dat het raak is!

ik ben nu alleen nog wel aan het bedenken hoe ik mijn verjaardag door moet komen zonder vragende gezichten als ik geen alcohol drink

11 jaar geleden

haal een lekker fles jip en janneke wijn, plak er een ander label op en lekker drinken :) Spannend hoor....hoop met je mee!!!

11 jaar geleden

Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Balen dat je niet zwanger bent. en het klopt door stress en spanning kan je menstruatie van slag raken. juist ook te veel bezig zijn met zwanger raken kan zorgen voor een verlenging van je cyclus. je lichaam kan je flink voor de gek houden helaas. Ik wens jullie heel veel succes en hopelijk heb je snel een positieve test in handen.

11 jaar geleden

jammer meid. de keren dat ik ook overtijd was, was ik een of twee maanden later alsnog zwanger. hopelijk jij ook. en nog van harte met je verjaardag.

11 jaar geleden

Jammer zeg maar ik hoop dat je toch snel zwanger zal zijn hoor!